НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Питання землі та вивезення відходів у полі зору новопразьких депутатів

Дата: 16.07.2021 15:24
Кількість переглядів: 1411

Фото без опису

 

Депутати Новопразької селищної ради ухвалили кілька рішень для організації централізованого вивезення відходів у населених пунктах громади та затвердили з півтора десятка рішень, що стосуються земельних відносин. У п’ятницю, 16 липня, відбулася чергова сесія Новопразької селищної ради.

 

Для організації систематичного вивезення твердих та рідких побутових відходів у громаді депутати затвердили положення про проведення конкурсу на надання відповідних послуг. Окрім того, створили конкурсну комісію, визначили конкурсну документацію та форму договорів, які укладають з підприємством, що займатиметься вивезенням відходів.

 

Після затвердження необхідної документації депутати підтримали рішення провести два конкурси, які визначать, хто займатиметься вивезенням твердих та рідких побутових відходів у Новій Празі, Шарівці, Пантазіївці, Світлопіллі, Гайовому та Квітневому.

 

Розглянули на сесії депутати і цілу низку земельних питань. Зокрема, надали дозволи на розробку та виготовлення проєктів землеустрою для передачі ділянок у власність та в оренду для городництва. Підтримали рішення про передачу безоплатно у власність земельних ділянок жителям громади для особистого господарства. Із земель запасу виділили землю для проїзду сільськогосподарської техніки до городів новопражців для оранки, культивації та вивезення врожаю.

 

На додачу депутати внесли необхідні зміни до селищного бюджету для освоєння 70 тисяч гривень, які Новопразька громада отримала з обласного бюджету для забезпечення препаратами інсуліну пацієнтів з цукровим діабетом.

 

Загалом на сесії розглянули зо два десятки питань, що стосуються життя Новопразької громади та її мешканців.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь