НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Житло для дітей, допомога та норми: які рішення ухвалив виконком

Дата: 14.07.2021 15:15
Кількість переглядів: 1328

Фото без опису

 

Виконавчий комітет Новопразької селищної ради утворив спеціальну комісію, яка визначатиме необхідність у державному фінансуванні житла для дітей-сиріт, надав допомогу жителям та затвердив норми вивезення рідких відходів. Чергове засідання виконкому відбулося у середу, 14 липня.

 

Місцева комісія, яку створив своїм рішенням виконком, формує пропозиції до державного бюджету щодо отримання субвенції для Новопразької громади. Ці кошти передбачені для придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

 

Комісія ж визначає список людей з цих категорій, які перебувають на квартирному обліку та мають потребу в коштах для придбання житла, та передає на затвердження виконкому. 

 

На засіданні 14 липня виконавчий комітет ухвалив низку рішень щодо квартирного обліку дітей-сиріт громади та за пропозицією комісії затвердив загальний список людей, що можуть претендувати на кошти від держави.  Виконком вирішив, що орієнтовна потреба в коштах на житло для цих категорій у Новопразькій громаді складає понад 8 мільйонів 350 тисяч гривень.

 

Присутні на засіданні вкотре погодили надання одноразової матеріальної допомоги жителям, як потребують термінового лікування. Кошти з місцевого бюджету отримають троє людей.

 

Вирішили члени виконком і важливе житлово-побутове питання. А саме затвердили норми вивезення рідких побутових відходів. Загалом норма на надання послуг з вивезення рідких побутових відходів складатиме 23190 м3/рік.

 

На засіданні члени виконкому розглянули та ухвалили 13 проєктів рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь