НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення ХІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання від 24 чеквня 2021 року

Дата: 01.07.2021 09:19
Кількість переглядів: 623

 

1. Рішення №275 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 20 листопада 2020 року №722 «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік»»

2. Рішення №276 «Про запровадження самостійного бухгалтерського обліку та фінансової звітності  в закладах загальної середньої та позашкільної освіти Новопразької селищної ради  Олександрійського району Кіровоградської області»

3. Рішення №277 «Про затвердження статутів  закладів загальної середньої та позашкільної освіти Новопразької селищної ради  у новій редакції»

4. Рішення №278 «Про повернення майна та будівель закладів освіти на баланс Новопразької селищної ради»

5. Рішення №279 «Про звільнення Коновалової В.Г.»

6. Рішення №280 «Про затвердження Положення про преміювання та матеріальне заохочення працівників відділу освіти, молоді та спорту Новопразької селищної ради»

7. Рішення №281 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020р. № 52 «Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та її виконавчих органів на 2021 рік»»

8. Рішення №282 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року №53 «Про затвердження  штатного  розпису Новопразької  селищної ради на 2021 рік»»

9. Рішення №283 «Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради  від 22 грудня 2020 року  № 63 «Про затвердження Програми  соціального-економічного розвитку Новопразької  селищної  територіальної громади на 2021рік»»

10. Рішення №284 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік»»

11. Рішення №285 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)»

12. Рішення №286 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

13. Рішення №287 «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

14. Рішення №288 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага»

15. Рішення №289 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність»

15. Рішення №290 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних  ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і  споруд та ведення особистого селянського господарства Хаустову О.Л.»

16. Рішення №291 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних  ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і  споруд та ведення особистого селянського господарства Хаустовій С.В.»

17. Рішення №292 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу  безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Сотник Т.В.»

18. Рішення №293 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу  безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Сотник М.О.»

19. Рішення №294 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки ведення особистого селянського господарства Копійці Л.М.»

20. Рішення №295 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва  Жарун К.Г.»

21. Рішення №296 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва  Селіванову О.П.»

22. Рішення №297 «Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства громадянам»

23. Рішення №298 «Про  затвердження проекту землеустрою  та надання у власність в розмірі земельної частки (паю) земельної ділянки для ведення  фермерського господарства Ткачу Є.С.»

24. Рішення №299 «Про затвердження проекту  землеустрою та передачу  в оренду  земельної  ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ  «Сузір’я»»

25. Рішення №300 «Про розгляд заяв щодо   надання земельних ділянок  в оренду для городництва»

26. Рішення №301 «Про розгляд заяви про передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства»

27. Рішення №302 «Про реєстрацію права комунальної  власності на землі державної  власності»

28. Рішення №303 «Про реєстрацію права комунальної  власності на земельні ділянки»

29. Рішення №304 «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах»

30. Рішення №305 «Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки водного фонду»

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь