НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення X сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання від 10 червня 2021 року

Дата: 16.06.2021 14:00
Кількість переглядів: 970

 

1. Рішення №235 «Про встановлення на території Новопразької селищної територіальної громади ставок єдиного податку»

2. Рішення №236 «Про встановлення на території Новопразької селищної територіальної громади ставок земельного податку»

3. Рішення №237 «Про встановлення на території Новопразької селищної територіальної громади податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»

4. Рішення №238 «Про затвердження Положення про оренду комунального майна Новопразької селищної територіальної громади (крім землі) та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна»

5. Рішення №239 "Про створення відділу освіти, молоді та спорту Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області"   

6. Рішення №240 «Про припинення юридичної особи  Новопразька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області»

7. Рішення №241  "Про створення Новопразької філії Новопразького навчально виховного комплексу Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області, затвердження положення про філію та статут Новопразького навчально-виховного комплексу Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області у новій редакції" , додаток

8. Рішення №242 «Про внесення змін і доповнень та затвердження статуту  Пантазіївського комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Рушничок» Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області у новій редакції»

9. Рішення №243 «Про внесення змін і доповнень до Програми  соціального захисту населення  Новопразької селищної ради  на 2021-2025 роки»

10. Рішення №244 «Про створення Комунального підприємства «Благоустрій»»

11. Рішення №245 «Про затвердження Переліку  першого та другого типу об’єктів  оренди комунальної власності»

12. Рішення №246 «Про передачу в оренду без проведення аукціону нерухомого майна комунальної власності Новопразької селищної територіальної громади Фінансовому відділу Новопразької селищної ради»

13. Рішення №247 «Про внесення змін до рішення №129 від 12 лютого 2021 року «Про затвердження Програми фінансування видатків на  компенсаційні виплати за пільговий проїзд пільгових категорій громадян на 2021 рік»»

14. Рішення №248 «Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради №35 від 22 грудня 2020 року «Про затвердження переліку коштів Фонду охорони навколишнього природного середовища Новопразької селищної  територіальної громади на 2021рік»»

15. Рішення №249 «Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради  від 22 грудня 2020року  №63 «Про затвердження Програми  соціального –економічного розвитку Новопразької  селищної  територіальної громади на 2021рік»»

16. Рішення № 250 "Про внесення змін до Рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року №64 "Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік""

17. Рішення №251 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)»

18. Рішення №252 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

19. Рішення №253 «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

20. Рішення №254 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага»

21. Рішення №255 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для сінокосіння та випасання худоби із земель не наданих у власність або постійне  користування в межах селища Нова Прага»

22. Рішення №256 «Про розгляд заяв щодо надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі в оренду для  городництва із земель запасу комунальної власності за межами населеного пункту»

23. Рішення №257 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі в оренду для  городництва із земель запасу комунальної власності за межами населеного пункту»

24. Рішення №258 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення  особистого селянського господарства   Конопацькому В.С.»

25. Рішення №259 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для ведення  особистого селянського господарства Даниленку М.М.»

26. Рішення №260 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки ведення особистого селянського господарства Максимчук Н.С.»

27. Рішення №261 «Про затвердження технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та передачу  безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Щербаку В.І.»

28. Рішення №262 «Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства громадянам»

29. Рішення №263 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику  АТО/ООС»

30. Рішення №264 «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу її в оренду  ФГ «Калина» для ведення фермерського господарства»

31. Рішення №265 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  в оренду земельної  ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Мішковичу В.Ф.»

32. Рішення №266 «Про реєстрацію права комунальної  власності на земельну ділянку»

33. Рішення №267 «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах»

34. Рішення №268 «Про розгляд заяв про передачу в оренду земельних ділянок для ведення городництва»

35. Рішення №269 «Про проведення земельних торгів в формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки»

36. Рішення №270 «Про надання дозволу ФГ «Федорук і К»  на передачу  земельної ділянки комунальної власності  в суборенду»

37. Рішення №271 «Про  надання у власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Кісільову А.В.»

38. Рішення №272 «Про реєстрацію права комунальної  власності на земельну ділянку»

39. Рішення №273 «Про  затвердження проекту землеустрою та надання у власність в розмірі земельної частки (паю) земельної ділянки для ведення  фермерського господарства голові та членам ФГ «Шанс»»

40. Рішення №274 «Про затвердження технічної документації по нормативній грошовій оцінці земельної ділянки водного фонду»

 

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь