НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Послуги з комфортом: Новопразький ЦНАП відчинив двері для відвідувачів

Дата: 01.06.2021 14:36
Кількість переглядів: 2204

 

У Новопразькій громаді 1 червня офіційно розпочав свою роботу центр надання адміністративних послуг. Поки що у тестовому режимі. Однак працівники ЦНАПу працюють з повним переліком затверджених адмінпослуг. А скористатися послугами ЦНАПу жителі громади можуть як у Новій Празі, так і на віддалених робочих місцях спеціалістів у Шарівці та Пантазіївці.

 

Новопразький ЦНАП сьогодні — це комфортні умови, затишне приміщення та уважні адміністратори. У Новій Празі центр розташувався у приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості. Тут за кошти громади зробили сучасний ремонт з увагою до батьків з маленькими дітьми та людей з інвалідністю. Приміщення не лише оновили, але й обладнали пандусом, а в залі встановили дитячий куточок.

 

 

Завдяки участі громади у програмі «U-LEAD з Європою», з чого, власне, і розпочалася ідея реалізації власного ЦНАПу, центр надання адміністративних послуг отримав усі необхідні для роботи меблі, техніку та програмне забезпечення.  

 

Відтепер жителі громади можуть швидко та з комфортом отримати 160 видів адміністративних послуг у приміщенні ЦНАПУ. Зокрема, спеціалісти центру здійснюють реєстрацію нерухомості, місця проживання, актів цивільного стану (шлюбу, смерті, народження), земельних ділянок. Надають комплексну послугу “Малятко”, послуги пенсійного фонду, оформлюють житлові субсидії, соціальні виплати та багато іншого.

 

 

“Відкриття власного ЦНАПУ - ще один крок до поліпшення життя наших жителів. Сьогодні він має усе необхідне, щоб надавати якісні адміністративні послуги, які є важливою частиною життя людей. А головне те, що ЦНАП поруч. Жителям Шарівки та Пантазіївки навіть не потрібно їхати до центру громади, щоб отримати звичайну довідку. Все зроблять спеціалісти на місці. Звичайні речі не мають бути складними. Тому я дуже радий, що з допомогою партнерів з U-LEAD нам вдалося реалізувати цей довгоочікуваний проєкт”, - зазначив на відкритті голова Новопразької громади Богдан Куруп.

 

 

Працюватиме новостворений ЦНАП 5 днів на тиждень. У Новій Празі спеціалісти прийматимуть відвідувачів з 8:00 до 15:00 години у понеділок, вівторок, середу та  п’ятницю, а в четвер - з 8:00 до 20:00. У Шарівці та Пантазіївці віддалені місця центру адмінпослуг працюватимуть з 8:00 до 17:00, з понеділка по четвер, у п’ятницю - з 8:00 до 16:00.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь