НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У навчальних закладах Новопразької громади пролунав останній дзвоник

Дата: 31.05.2021 14:46
Кількість переглядів: 1737

Фото без опису

 

Свято прощання зі школою відбулося сьогодні в усіх навчальних закладах Новопразької громади. Сімсот учнів залишили затишні класи 31 травня. Малеча радіє літнім канікулам. А випускники готуються до дорослого життя.

 

Фото без опису
 

Дійсно востаннє шкільний дзвінок сьогодні пролунав для 35 одинадцятикласників. Найбільше школярів у доросле життя відпустив сьогодні Новопразький навчально-виховний комплекс. Заклад цьогоріч випустив 20 учнів 11-го класу.

 

Десятеро одинадцятикласників вітали із закінченням школи вчителі Новопразького навчально-виховного об’єднання. Ще п’ятеро випускників залишили Шарівський навчально-виховний комплекс.

 

Фото без опису

 

Трохи більше дев’ятикласників має цьогоріч Новопразька громада. Ці теж вже зовсім дорослі хлопці та дівчата мають визначитися, чи хочуть вони залишитися у школі ще на два роки. Або ж шукатимуть щастя в інших закладах освіти. Це 19 учнів Новопразького НВК, 8 випускників 9-го класу Новопразького НВО, п’ятеро дев’ятикласників Шарівського НВК та 8 школярів Новопразької ЗОШ І-ІІ ступенів.

 

Завершили початкову освіту 303 маленьких школярика Новопразької громади та перейшли до середньої ланки.

Фото без опису

 

Для малих та дорослих школярів 31 травня кожен навчальний заклад підготував свою урочисту лінійку з купою приємних слів, подяками, побажаннями гарного відпочинку та вдалого вступу до вищих навчальних закладів.

 

У Новопразькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася святкова лінійка, на якій підсумовували успіхи навчального року, лунали пісні у виконанні випускників, танцювали учні початкової школи. Директор школи побажала гарного літнього відпочинку дітлахам та побажала всього найкращого випускникам.  

 

Фото без опису

 

Свято останнього дзвоника у Новопразькому НВК мало назву «Травневий малиновий дзвін». Малинові стрічки одягли випускники для яких цей останній дзвінок був особливим. Вітали один одного вчителі та діти. Багато фотографувалися та відпускали у небо повітряні кульки.

 

Фото без опису

 

У Новопразькому НВО на подвір’ї теж зібралися школярі, їхні батьки, вчителі. Найбільшу увагу приділили, звісно, випускникам. Вони дякували батькам та вчителям, танцювали прощальний вальс із першокласниками.

 

Фото без опису

 

У Шарівському НВК святкова лінійка теж відбулася на шкільному подвір’ї. Вчителі та учні влаштували яскравий концерт на свіжому повітрі. Малечу вітали зі шкільними канікулами, а випускників - з новим етапом у їхньому житті.

 

Фото без опису

 

У Пантазіївській філії Новопразького НВК на святі останнього дзвоника відзначили досягнення школярів за цей навчальний рік. Діти отримали повчальні листи за успіхи у навчанні.

 

Фото без опису

 

І на кожному шкільному подвір’ї гучно лунав шкільний дзвінок, який дарував цілий вир емоцій школярам, батькам та вчителям.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь