НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання голови Новопразької громади з нагоди завершення навчального року

Дата: 31.05.2021 10:01
Кількість переглядів: 1454

Фото без опису

 

Шановні школярі, випускники, батьки та вчителі Новопразької громади!

 

Вітаю вас із завершенням навчального року! Останній дзвоник пролунав, і попереду на вас чекають такі різні, але захопливі справи та завдання.

 

Перш за все хочу звернутися до наших випускників. Зараз у вашому житті один із найважливіших і зворушливих моментів. Довгі роки шкільного життя поруч з вами були вчителі, батьки, однокласники. Вас навчали й оберігали, підтримували та давали поради. Та настав час дорослішати й вирішувати, яким буде ваше майбутнє. Можливо, зараз вам трохи страшно і сумно залишати школу. Але будьте певні, попереду у вас ще багато цікавих зустрічей, знайомств і нових вражень, які дозволять вам розвиватися, рости та знаходити власний життєвий шлях. Успіхів вам на цьому шляху! І нехай збудуться всі ваші мрії та сподівання!

 

Хочу подякувати батькам та вчителям, які протягом усього навчального року вчили, виховували та підтримували наших школярів у науці та творчості. Завдяки вашій підтримці, вони здобули чимало звершень та нагород. Новопразька громада має розумних, творчих, креативних та талановитих дітей, якими ми пишаємося!

 

Бажаю усім гарно відпочити під час літніх канікул — весело та з користю для здоров’я. Набирайтеся сил. І до зустрічі у новому навчальному році. Зі святом!

 

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь