НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді створюють комунікаційну стратегію

Дата: 29.05.2021 13:13
Кількість переглядів: 1480

Фото без опису

 

У Новій Празі відбулася зустріч представників Новопразької громади з експертом з комунікації від програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Разом вони розпочали роботу над створенням проєкту комунікаційної стратегії Новопразької громади.

 

Під час стратегічної сесії експерт з комунікації Олександр Аргат обговорив з присутніми важливість побудови якісної комунікації. Учасники зустрічі разом намагалися знайти відповідь на питання, як зробити Новопразьку громаду пізнаванною, чим вона відрізняється від інших громад та де взяти ресурси на внутрішню і зовнішню комунікацію.

 

“Наше завдання зробити робочий документ, яким громада змогла б користуватися для реалізації змін в усіх сферах. Адже без інструменту зміни сприйняття важко втілювати важкі проєкти”, — зазначив на зустрічі Олександр Аргат.

 

Учасники зустрічі разом обирали ефективні шляхи інформування жителів. Продумували, які заходи допоможуть створити позитивний імідж Новопразької громади та людей, які тут живуть. Шукали способи, що здатні підкреслити унікальність громади.

 

Усі напрацювання представників Новопразької громади та експертів програми DOBRE стануть основою для створення комунікаційної стратегії.

 

“Комунікація — важлива для громади. Необхідність написання комунікаційної стратегії - вимога часу. Без спілкування, без зворотного зв’язку неможливо будувати успішну громаду", —  підсумував результати зустрічі секретар Новопразької  селищної громади Василь Гейко.

 

Після створення проєкт комунікаційної стратегії винесуть на громадське обговорення. Потім її мають затвердити депутати Новопразької селищної ради.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь