НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

З думкою про майбутнє: жителів громади запрошують вшанувати традиції та подбати про природу

Дата: 19.05.2021 10:34
Кількість переглядів: 1415

Фото без опису

Всесвітній день вишиванки у 2021-му святкує ювілей. Святу виповнюється 15 років. У цей особливий день організатори пропонують не лише одягти вишиту сорочку та вшановувати майстрів давнього мистецтва вишивки. Цьогоріч Всесвітній день вишиванки радять провести в турботах про екологію.

До чого тут екологія? Все дуже просто. Коли людина знищує навколишній світ і йде далі у пошуках нових горизонтів, зникає місце для життя, а разом з ним і самобутня місцева культура. Коли ми рубаємо дерева, засмічуємо природу пластиком, викидаємо сміття деінде, то впевнено крокуємо до цього зникнення. Тож організатори акції, ГО «Всесвітній день вишиванки», пропонують українцям у ювілейний рік свята поєднати приємне з корисним. Одягти вишиванку і показати свою любов до навколишнього світу.

Новопразька селищна рада запрошує жителів громади приєднатися до всеукраїнської ініціативи. Продемонструвати свою турботу про природу новопражці можуть у форматі онлайн. Для цього потрібно зробити фото у вишиванці, яке показує ваш спосіб боротьби за збереження екології. Потім світлину необхідно розмістити у соціальній мережі Facebook із хештегами #МиНародженіУвишиванках і #НовопразькаГромадаСвяткує. Хештеги допоможуть іншим користувачам інтернет-спільноти побачити ваші фото.

Покажемо разом, що нам не байдуже! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь