НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення IX сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання від 12 травня 2021 року

Дата: 14.05.2021 10:28
Кількість переглядів: 683

Рішення №211 Про  організацію харчування у закладах загальної середньої освіти Новопразької селищної ради у 2021 році

Рішення №212  Про створення відділу соціального захисту населення Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області .

Рішення №213  Про затвердження Звіту про виконання бюджету Новопразької селищної територіальної громади за І квартал 2021 року.

Рішення №214  Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020р. № 52 «Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та її виконавчих органів на 2021 рік».

Рішення №215  Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 53 «Про затвердження  штатного  розпису Новопразької  селищної ради на 2021 рік».

Рішення №216  Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради  від 22 грудня 2020року  № 63 «Про затвердження Програми  соціального –економічного розвитку Новопразької  селищної  територіальної громади на 2021рік».

Рішення №217  Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік».

Рішення №218  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості).

Рішення №219  Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища.

Рішення 220  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага.

Рішення №221  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі в оренду для  городництва із земель запасу комунальної власності за межами населеного пункту.

Рішення №222  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду для сінокосіння  та випасання худоби за межами населених пунктів.

Рішення №223  Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Шевченку А.С.

Рішення №224  Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства учасникам АТО/ООС.

Рішення № 225  Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства громадянам.

Рішення №226  Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства учасникам АТО/ООС.

Рішення №227  Про розгляд заяв про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Рішення №228   Про реєстрацію права комунальної  власності на земельні ділянки.

Рішення № 229  Про внесення змін  до рішення сесії селищної ради  № 206   від 12 квітня 2021  року.

Рішення №230  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної  ділянки комунальної власності.

Рішення №231 Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної  ділянки комунальної власності.

Рішення №232  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної  ділянки комунальної власності.

Рішення №233  Про проведення земельних торгів в формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки.

Рішення №234  Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.

 

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь