НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Шукаєте роботу чи працівника – Вам на ярмарок вакансій

Дата: 21.04.2021 11:54
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

 

Виконуючи посередницькі функції на ринку праці, державна служба зайнятості допомагає роботодавцям отримати кваліфіковану робочу силу, а шукачам роботи – віднайти потрібного роботодавця, а отже й робоче місце.

Ефективною формою поєднання інтересів обох сторін є проведення ярмарків та міні-ярмарків вакансій. У рамках такого заходу роботодавець презентує підприємство, перелік актуальних вакансій, характер та режим роботи, умови оплати праці, специфіку виконання робіт та вимоги до претендентів за кожною із заявлених вакансій.

У свою чергу, шукачі роботи, з перших вуст, отримують інформацію про підприємство, наявність вільних робочих місць,  можливість особисто презентувати себе роботодавцю та отримати відповіді на запитання, що пов'язані з працевлаштуванням.

Важливим аспектом ярмарків та міні-ярмарків вакансій є безпосереднє спілкування роботодавців з безробітними, під час якого обидві сторони мають отримати відповіді на всі запитання та вирішити питання власного працевлаштування та добору кадрів.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь