НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення VІІІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання від 12 квітня 2021 року

Дата: 15.04.2021 09:58
Кількість переглядів: 667

 

1. Рішення №181 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради №722 від 20 листопада 2020 року «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік»»

2. Рішення №182 «Про затвердження Програми фінансування видатків на  компенсаційні виплати за пільгові перевезення  окремих категорій громадян залізничним транспортом приміського   сполучення на 2021 рік»

3. Рішення №183 «Про запровадження самостійного бухгалтерського обліку і звітності в Пантазіївському закладі  дошкільної  освіти (дитячому садку)  «Рушничок» Новопразької селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області»

4. Рішення №184 «Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради № 35 від 22 грудня 2020 року «Про затвердження переліку коштів Фонду охорони навколишнього природного середовища Новопразької селищної  територіальної громади на 2021рік»»

5. Рішення №185 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020р. № 52 «Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької  селищної ради та її виконавчих органів на 2021 рік»»

6. Рішення №186 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 53 «Про затвердження  штатного  розпису Новопразької  селищної ради на 2021 рік»»

7. Рішення №187 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020р. №59 « Про затвердження  штатних розписів дошкільних  навчальних закладів Новопразької селищної ради»»

8. Рішення №188 «Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020року  № 63 «Про затвердження Програми  соціального – економічного розвитку Новопразької селищної  територіальної громади на 2021рік»»

9. Рішення №189 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької селищної  територіальної громади на 2021 рік»»

10. Рішення №190 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)»

11. Рішення №191 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

12. Рішення №192 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага»

13. Рішення №193 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Селіванову О.П.»

14. Рішення №194 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Жарун К.Г.»

15. Рішення №195 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва  Великій К.П.»

16. Рішення №196 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  та ведення індивідуального садівництва  Бондар О.М.»

17. Рішення №197 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Скакун С.В.»

18. Рішення №198 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Фоміній К.М.»

19. Рішення №199 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Макаренку В.М.»

20. Рішення №200 «Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства учасникам АТО/ООС»

21. Рішення №201 «Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства громадянам»

22. Рішення №202 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства (за межами населеного пункту)»

23. Рішення №203 «Про розгляд заяви про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Малініну В.А.»

24. Рішення №204 «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу її в оренду  ФГ «Пролісок» для ведення фермерського господарства»

25. Рішення №205 «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу її в оренду  ФГ «Федорук і К» для ведення фермерського господарства»

26. Рішення №206 «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної  ділянки комунальної власності»

27. Рішення №207 «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі в оренду для  городництва із земель запасу комунальної власності за межами населеного пункту»

28. Рішення №208 «Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо поділу земельної ділянки  комунальної  власності  сільськогосподарського призначення»

29. Рішення №209 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу  в оренду земельної  ділянки ТОВ «Пантазіївське»»

30. Рішення №210 «Про затвердження проектів землеустрою та надання в оренду земельних ділянок для городництва»

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь