НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Новопразький ЦНАП отримав нові меблі та сучасне обладнання

Дата: 09.04.2021 08:00
Кількість переглядів: 1804


Фото без опису

Новостворений центр надання адміністративних послуг Новопразької громади ще на крок ближче до офіційного відкриття. ЦНАП отримав комфортні меблі, багатофункціональну комп’ютерну техніку та предмети зонування робочих місць спеціалістів.

Нагадаємо, що центр надання адміністративних послуг знаходиться у приміщення Новопразького будинку дитячої та юнацької творчості. Протягом 2020 року тут здійснили ремонтні роботи, і майбутній ЦНАП отримав  сучасний вигляд. Кошти на ремонт виділили із селищного бюджету Новопразької громади.

Фото без опису

А вже у березні 2021 року громада отримала меблі та техніку для облаштування ЦНАПу у Новій Празі та його віддаленого робочого місця у Пантазіївці. Обладнання надійшло за кошти проєкту міжнародної технічної допомоги  «ULEAD з Європою – програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні». Зокрема, громада одержала:

  •  23 березня — предмети для зонування, тобто вивіски, таблички та інші речі, які допоможуть відвідувачам краще орієнтуватися у роботі центру;

Фото без опису

  •  26 березня — різноманітні меблі: столи, стільці, шафи, канапу для відвідувачів центру і навіть невеликий дитячий куточок;

Фото без опису Фото без опису

  •  26 березня — багатофункціональну техніку (принтер/сканер/ксерокс), комп’ютери та аксесуари до них.

Фото без опису

Уся отримана техніка, предмети та меблі призначені для центру надання адмінпослуг Новопразької селищної ради та віддаленого робочого місця у Пантазіївці. А віддалене робоче місце у Шарівці забезпечать технікою за кошти громади.

Фото без опису

Власний ЦНАП Новопразька громада створює завдяки міжнародній підтримці, а саме програмі «U-LEAD з Європою» у частині створення/модернізації центрів надання адміністративних послуг. У 2019 році громада успішно пройшла останній етап відбору цієї програми. І в тому ж році Новопразька селищна рада утворила ЦНАП, затвердила положення про його роботу на постійній основі у Новій Празі та віддалених робочих місць у Пантазіївці та Шарівці. Завершити облаштування та розпочати функціонування центру планують у 2021 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь