НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - про оренду комунального майна Новопразької селищної територіальної громади (крім землі)

Дата: 26.03.2021 10:04
Кількість переглядів: 411

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Новопразької селищної ради «Про затвердження Положення про оренду комунального майна Новопразької селищної територіальної громади (крім землі) та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна»

Розробник – виконавчий комітет Новопразької селищної ради

Проєкт регуляторного акта передбачає затвердження Положення про оренду комунального майна Новопразької селищної територіальної громади (крім землі) та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.

Це рішення визначає переліки майна першого та другого типу, порядок розподілу орендної плати за використання комунального майна Новопразької територіальної громади (крім землі), тимчасовий порядок реалізації відносин у сфері оренди майна Новопразької територіальної громади, порядок укладення договору про передачу комунального майна в оренду.

Проєкт рішення Новопразької селищної ради «Про затвердження Положення про оренду комунального майна Новопразької селищної територіальної громади (крім землі) та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна» та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено 29 березня 2021 року на офіційному сайті Новопразької ТГ https://novapragarada.gov.ua/ в рубриці «Регуляторна політика», та на дошці оголошень біля Центральної садиби Новопразької селищної ради за адресою: 28042, Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, смт Нова Прага, вул. Центральна, буд. 14.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить 1 місяць – з 29 березня до 29 квітня 2021 року, з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта та його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

  • Поштою за адресою 28042, Кіровоградська обл., Олександрійський рн, смт Нова Прага, вул. Центральна, буд. 14.;
  • Електронною поштою за адресою novapragarada@ukr.net.

___________________________  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь