НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення VІІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання від 17 березня 2021 року

Дата: 18.03.2021 11:09
Кількість переглядів: 594

 

1. Рішення №158 «Про затвердження  Положення про порядок закріплення майна комунальної власності Новопразької територіальної громади на праві господарського відання або оперативного управління»

2. Рішення №159 «Про внесення змін до рішення № 605 від 09 липня 2020 року «Про утворення Центру надання адміністративних послуг Новопразької селищної ради, його віддалених робочих місць, затвердження Положення та графіків роботи»»

3. Рішення №160 «Про затвердження Звіту по бюджетним програмам Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади за 2020 рік»

4. Рішення №161 «Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради  № 63 від 22 грудня 2020року «Про затвердження Програми  соціального – економічного розвитку Новопразької  селищної  територіальної  громади на 2021рік»»

5. Рішення №162 «Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької селищної  територіальної громади на 2021 рік»»

6. Рішення № 163 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)»

7. Рішення №164 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

8. Рішення №165 «Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища»

9. Рішення №166 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Олефіренку В.В.»

10. Рішення №167 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність  земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Апостоловій В.І.»

11. Рішення №168 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки ведення особистого селянського господарства Кривобоковій О.М.»

12. Рішення №169 «Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства громадянам»

13. Рішення №170 «Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Курдюкову Р.О.»

14. Рішення №171 «Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Головачу П.О.»

15. Рішення №172 «Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Коріньковій Д.М.»

16. Рішення №173 «Про розгляд заяви про надання  дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Колісніченку Д.О.»

17. Рішення №174 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності (за межами населеного пункту)»

18. Рішення №175 «Про реєстрацію права комунальної  власності на земельну ділянку»

19. Рішення №176 «Про внесення змін до договору оренди земельної  ділянки»

20. Рішення №177 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної  ділянки комунальної власності»

21. Рішення №178 «Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки»

22. Рішення №179 «Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки  для городництва гр. Кірічкову В.»

23. Рішення №180 «Про розгляд клопотання ТОВ «Агроцентр-Плюс» щодо  передачі земельної ділянки комунальноївласності  в суборенду»

 

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь