НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вітання голови Новопразької громади з Міжнародним жіночим днем

Дата: 08.03.2021 07:31
Кількість переглядів: 1530

Чарівні жінки Новопразької громади!

Щиро вітаю вас із Міжнародним жіночим днем!

Знаю, сьогодні ведеться полеміка з приводу ролі жінки у суспільстві та доцільності відзначати жіночий день з огляду на його історію. Однак Міжнародний жіночий день – це не лише квіти, привітання і подарунки, але й визнання за жінкою права бути такою, як вона хоче.

Жінка у наш час може обирати, ким їй бути: полетіти у космос, працювати у школі, освоїти премудрості ІТ-сфери, лікувати людей чи стати футбольним арбітром. Досягаючи успіху у професії, жінки встигають бути ще й добрими господинями та дружинами, народжувати та виховувати дітей, піклуватися про батьків. А ще знаходять час подорожувати, займатися творчістю та спортом, любити тварин і природу, дбати про свою красу та здоров’я. І при цьому жінкам вдається неймовірне — залишатися сильними і ніжними водночас. Тож 8 Березня — чудова можливість нагадати про це.

Я вітаю усіх жінок Новопразької громади зі святом. Бажаю вам здоров’я, натхнення та легкості. Щоб у прагненні до нових звершень та досконалості ви завжди знаходили час просто насолоджуватися життям! Нехай вас завжди цінують і люблять, а ваші мрії обов’язково здійснюються! Зі святом!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь