НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Запроваджено новий електронний сервіс «Отримання відомостей з ДРФО в електронному вигляді, засвідчених кваліфікованою електронною печаткою ДПС»

Дата: 04.03.2021 13:54
Кількість переглядів: 356

 

       Олександрійська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській інформує, що з метою забезпечення зручності платників податків запроваджено новий  електронний сервіс «Отримання відомостей з ДРФО в електронному вигляді, засвідчених кваліфікованою електронною печаткою ДПС».

       В межах нового електронного сервісу  фізична особа – платник податків засобами Електронного кабінету у відповідь на запит може отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, в електронному вигляді, засвідчені кваліфікованою електронною печаткою ДПС.
         Запит про суми виплачених доходів та утриманих податків може бути сформований
, починаючи з І кварталу 1998 року, за будь-які п’ять років (запит формується поквартально, у зв’язку з чим загальна кількість кварталів, яка вказується в запиті, не повинна перевищувати 20 кварталів).
 
         Електронний документ, засвідчений кваліфікованою електронною печаткою ДПС, є аналогом паперового документа, виданого контролюючим органом.
 
         Інструкція щодо дій користувача для отримання такого електронного документа знаходиться на офіційному вебпорталі ДПС за адресою: http://tax.gov.ua у приватній частині Електронного кабінету в розділі: Допомога → ЕК для громадян → Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

 

За поданням Олександрійського

сектору електронних сервісів

управління електронних сервісів

                             Головного управління

                             ДПС у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь