НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Про перевірки протиепідемічних вимог

Дата: 04.03.2021 11:46
Кількість переглядів: 404

 

Минулого тижня (з 22 лютого по 28 лютого) фахівцями Олександрійсько-Приютівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області було проведено 65 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на період дії карантину у зв’язку із поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Фахівці обстежили 5 садочків, 3 школи, 2 заклади громадського харчування (кафе), 40 магазинів продовольчих товарів, 11 магазинів непродовольчих товарів, Олександрійський професійний аграрний ліцей, 1 перевізника, 1 перукарню та 1 аптеку. Під час обстежень порушення протиепідемічних вимог зареєстровано в 1 магазині непродовольчих товарів. За результатами обстежень складено протокол про адміністративне правопорушення про порушення маскового режиму, який передано на розгляд до Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Шановні мешканці району! Бережіть себе та рідних. Дотримуйтесь простих правил протиепідемічної безпеки: носіть засоби індивідуального захисту, частіше і ретельно мийте руки та дезінфікуйте їх, дотримуйтесь соціальних дистанцій.

 

Олександрійсько-Приютівське управління ГУ

Держпродспоживслужби в Кіровоградській області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь