НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Кращі в області : Новопразька громада здобула поліцейську нагороду

Дата: 03.03.2021 19:04
Кількість переглядів: 2048

Фото без опису

Новопразька громада — найуспішніша з-поміж усіх громад Кіровоградської області у впровадженні безпекових проєктів. А її поліцейські офіцери краще за своїх колег впоралися зі службою на користь громади. Такі результати 2020-го року.  

Підсумки минулого року у сфері безпеки та реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» сьогодні, 3 березня, підвів очільник ГУ Національної поліції у Кіровоградській області Роман Козьяков.

Фото без опису

За найкращі ініціативи та співпрацю з поліцією у досягненні безпеки та публічного порядку на території Новопразька громада здобула відзнаку «Безпечна громада». Нагороду від керівника поліції Кіровоградщини отримав голова Новопразької громади Богдан Куруп.

Поліцейські офіцери Новопразької громади Ярослав Руденко та Сергій Колісникович за сумлінну службу також одержали відзнаку «Безпечна громада». Слід додати, що нагорода перехідна, тому разом із заохоченням від керівництва правоохоронці мають ще й стимул служити якнайкраще і надалі.

Фото без опису

Нагадаємо, що на території Новопразької громади наприкінці 2019 року розпочала роботу поліцейська станція. Але задовго до того керівництво громади підписало меморандум про співпрацю с поліцією, завдяки чому на території вдалося реалізувати проєкт «Поліцейський офіцер громади».

Фото без опису

Фото: ГУ Національної поліції у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь