НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення VІ сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання від 25 лютого 2021 року

Дата: 01.03.2021 09:53
Кількість переглядів: 742

1. Рішення №132 "Про звіт Новопразького селищного голови про роботу селищної ради та її виконавчого комітету за 2020 рік"           додаток

2. Рішення №133 "Про звіт  директора  Новопразького  комунального  підприємства  про фінансово- господарську  діяльність підприємства за  2020 рік"       додаток

3. Рішення №134 «Про затвердження актів приймання-передачі у комунальну власність Новопразької селищної ради будівель, майна та фондів бібліотечних закладів»         додаток 1,      додаток 2,      додаток 3

4. Рішення №135 "Про затвердження Звіту про виконання бюджету Новопразької селищної об’єднаної територіальної громади за 2020 рік"          додаток

5. Рішення №136 "Про затвердження Програми  фінансової підтримки Новопразького комунального підприємства на 2021 рік"           додаток 

6 Рішення №137 " Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року №63 "Про затвердження Програми соціально-економічного розвитку Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік"

7. Рішення №138 "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 64 «Про бюджет Новопразької селищної територіальної громади на 2021 рік»

8. Рішення №139 "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020р. № 52 «Про затвердження структури та чисельності апарату Новопразької селищної ради та її виконавчих органів на 2021 рік»"

9. Рішення №140 "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020 року № 53 «Про затвердження  штатного  розпису Новопразької  селищної ради на 2021 рік»"

10. Рішення №141 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)»

11. Рішення №142 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність»

12. Рішення №143 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага»

13. Рішення №144 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Колеснику Д.І»

14. Рішення №145 «Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  Поденежному О.В.»

15. Рішення №146 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд та ведення особистого селянського господарства Ткачову М.В.»

16. Рішення №147 «Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельних ділянок  для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  та ведення особистого селянського господарства  Пісковому О.О.»

 17. Рішення №148 «Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Русакевичу В.Ф.»

18. Рішення №149 «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства»

19. Рішення №150 «Про розгляд заяви у надані дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність Трубчанінову А.В.»

20. Рішення №151 «Про затвердження проектів землеустрою  та передачу безоплатно у власність  земельних ділянок для  ведення особистого селянського господарства громадянам»

21. Рішення №152 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності»

22. Рішення №153 «Про  затвердження проекту землеустрою та надання у власність в розмірі земельної частки (паю) земельної ділянки для ведення  фермерського господарства голові та членам  ФГ «Вега»»

23. Рішення №154 «Про передачу земельних ділянок в оренду  ФГ «Вега» для ведення  фермерського господарства»

24. Рішення №155 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність в розмірі земельної  частки (паю)  для ведення фермерського господарства члену ФГ «Луч» Ткачу Є.С.»

25. Рішення №156 "Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Буту М.М."

26. Рішення №157 "Про затвердження проекту землеустрою та надання в оренду земельної ділянки для городництва гр. Міщенку Р.М."

 

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь