НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Засідання комісії з захисту прав дітей від 18 лютого 2021 року

Дата: 22.02.2021 16:42
Кількість переглядів: 477

 

18 лютого 2021 року відбулось чергове засідання комісії із захисту прав дитини Новопразької селищної ради, на якому були розглянуті питання щодо неналежного виконання батьківських обов’язків відносно дітей, несистематичного відвідування ними закладу освіти та про можливість призначення опіки над малолітніми і неповнолітніми дітьми.

У засіданні брали участь: начальник служби у справах дітей Новопразької селищної ради, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальник відділу освіти, молоді, спорту, охорони здоровя, культури та соціального захисту населення, поліцейські офіцери громади, представники закладів освіти і охорони здоров’я  та інші члени комісії.

У ході засідання було заслухано звернення та заяви, а саме: звернення адміністрації закладу освіти про недотримання батьками законодавства України про здобуття дітьми гарантованої державою загальної середньої освіти та розглянуті заяви потенційних опікунів про призначення опіки над малолітніми та неповнолітніми дітьми.

Члени  комісії,  брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо.

Після розгляду питань батькам було надано рекомендації щодо систематичного відвідування закладу освіти, а з приводу опіки, було рекомендовано винести питання по призначенню опіки на засідання виконавчого комітету Новопразької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь