НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Про перевірки протиепідемічних вимог

Дата: 17.02.2021 08:58
Кількість переглядів: 366

Минулого тижня (з 08 лютого по 14 лютого) фахівцями Олександрійського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області було проведено 50 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів на період дії карантину у зв’язку із поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

Фахівці обстежили 7 садочків, 7 шкіл, 24 магазини продовольчих товарів, 2 магазини непродовольчих товарів, 3 заклади громадського харчування,                   5 перевізників, 1 ПТУ та 1 фермерське господарство. Під час обстежень в 1 загальноосвітньому закладі були виявлені порушення протиепідемічних вимог, а саме: під час перерви працівники закладу пересувалися приміщеннями без застосування засобів індивідуального захисту (масок або респіраторів), що прикривають ніс та рот. Тож за результатами обстежень було складено 4 протоколи про адміністративне правопорушення, які направлено на розгляд до Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області. Під час обстежень з власниками та працівниками проводяться роз’яснювальні бесіди щодо дотримання протиепідемічних заходів.

Шановні мешканці району! Бережіть себе та рідних. Дотримуйтесь трьох простих правил протиепідемічної безпеки: – носіть засоби індивідуального захисту, частіше і ретельно мийте руки та дезінфікуйте їх і ні в якому разі не торкайтесь обличчя, дотримуйтесь соціальних дистанцій.

 

Олександрійське районне управління ГУ

Держпродспоживслужби в Кіровоградській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь