НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови громади з річницею Новопразької громади

Дата: 09.02.2021 10:12
Кількість переглядів: 1193

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні для нашої громади особливий день. Новопразькій громаді виповнилося три роки. Можливо, з огляду на майже 300-річну історію Нової Праги це невеликий термін. Однак для цілої громади це не просто чергова річниця, а сторінка нової історії.

Об’єднавшись в одну громаду, жителі Нової Праги, Шарівки, Пантазіївки, Гайового, Квітневого, Григорівки, Лозуватки, Веселки, Троянки, Олександро-Пащенкового, а віднедавна й Світлопілля, вирішили разом будувати громаду своєї мрії. І день народження — гарна нагода згадати, що для кожного з нас означає Новопразька громада.

Новопразька громада — це родюча земля та дивовижна природа, яка зачаровує своїм різноманіттям і красою. Тут добре працювати і ще краще відпочивати, споглядаючи петриківські краєвиди.

Новопразька громада — це багата історія та культура. Історичне минуле залишило у спадок сучасним нащадкам міцний козацький характер і стійкість духу. А  неймовірні співаки, народні майстри, музиканти з року в рік не втомлюються дивувати своїми талантами і прославляти громаду на всю Україну.

Новопразька громада — це люди, щирі, сильні і вольові. Хтось тут народився і виріс, хтось переїхав і знайшов тут свій дім. Усі вони щодня працюють задля розвитку громади та її гідного майбутнього.

Я щиро вітаю кожного жителя громади зі святом. Бажаю Новопразькій громаді залишатися такої ж самобутньою, сильною, красивою і гордою. Нехай добробут, мир та процвітання у ваших родинах будуть запорукою розвитку усієї громади. З днем народження, Новопразька громадо!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь