НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Освіта та допомога: відбулося засідання виконавчого комітету Новопразької ради

Дата: 05.02.2021 17:21
Кількість переглядів: 762

Виконавчий комітет Новопразької селищної ради створив робочі групи, які займатимуться питанням якісного харчування дітей та режимом роботи закладів освіти, розподілив одноразову грошову допомогу та призначив комісію з питань обліку відумерлої спадщини. Засідання виконкому відбулося у п’ятницю, 5 лютого.

На своєму засіданні виконком підтримав план заходів щодо створення належних умов для безпечного та якісного харчування дітей в закладах освіти, а також робочої групи, яка опікуватимуться цим планом. Зокрема, робоча група контролюватиме підбір кваліфікованих кухарів для дитсадочків громади, наявність у працівників їдалень медичного огляду, дотримання санітарних норм та вимог до харчування дітей у закладах освіти тощо.

У лютому-червні у закладах освіти Новопразької громади проведуть моніторинг дотримання режиму роботи та відвідування учнями та вихованцями цих закладів. Перевірка торкнеться усіх рівнів освіти — від дитсадків до позашкільних закладів. Виконком визначив робочу групу, яка і займатиметься моніторингом. До 1 липня робоча група має надати на розгляд виконкому узагальнену інформацію щодо проведеної перевірки. 

Вже звично виконавчий комітет Новопразької селищної ради надав грошову допомогу людям, котрі опинилися у скрутних обставинах. Шестеро жителів громади отримають кошти на термінове лікування.

Одержать кошти до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і воїни-інтернаціоналісти, що живуть у Новопразькій громаді. Із селищного бюджету виділять матеріальну допомогу 22 військовим та сім’ям загиблих воїнів.

Підтримав виконком проєкт рішення місцевої комісії, яка займається питаннями отримання коштів з державного бюджету для придбання житла дітям-сиротам. Зокрема, затвердив протокол про надання дитині-сироті Новопразької громади коштів на придбання будинку.

Окремим рішенням визначили склад постійної комісії з питань виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Новопразької громади майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна.

Окрім того, виконком змінив поштову адресу будинку по вулиці Козацькій у селищі Нова Прага. Раніше на цій вулиці виявили два будинки з однаковим номером.

Усі вісім проєктів рішень порядку денного отримали підтримку виконавчого комітету Новопразької ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь