НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Рішення ІV сесії Новопразької селищної ради восьмого скликання

Дата: 04.02.2021 14:22
Кількість переглядів: 665

 

1. Рішення №99 "Про внесення змін та доповнень до рішення Новопразької селищної ради № 181 від 28 березня 2019 року «Про затвердження Програми профілактики правопорушень та поліпшення охорони публічного порядку на території Новопразької об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки»"

2. Рішення №100 "Про внесення змін до рішення № 17 від 03.12.2020 р. « Про утворення виконавчого комітету Новопразької селищної ради та затвердження його персонального складу»"

 

3. Рішення №101 "Про встановлення вартості харчування та  розміру плати для батьків або осіб, які їх замінюють, за харчування у закладах дошкільної освіти Новопразької селищної ради"

 

4. Рішення №102 "Про затвердження вартості харчування у закладах загальної середньої освіти Новопразької селищної ради та  розміру плати за харчування для батьків або осіб, які їх замінюють  у дошкільних підрозділах закладів загальної середньої освіти.

 

5. Рішення №103 "Про внесення змін та доповнень до рішення Новопразької селищної ради від 22.12.2020 року № 51 «Про передачу майна та будівель закладів освіти Новопразької селищної ради  в оперативне управління та визначення балансоутримувача»"

      

6. Рішення №104 "Про затвердження актів приймання-передачі будівель, майна та залишку коштів закладів освіти Новопразької  селищної ради на баланс комунальної установи  «Центр із обслуговування комунальних закладів та установ» Приютівської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області"             додаток

 

7. Рішення №105 "Про передачу комунального майна на праві господарського відання"

 

8. Рішення №106 "Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради від 22 грудня 2020р. № 52 «Про затвердження структури та чисельності  апарату Новопразької селищної ради та її  виконавчих органів на 2021 рік»"

 

9. Рішення №107 "Про внесення змін до рішення Новопразької  селищної ради від 22 грудня 2020 року № 53 «Про затвердження  штатного  розпису  Новопразької  селищної ради на 2021 рік»"

 

10. Рішення №108"Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради  №31від 22 грудня 2020року «Про затвердження цільової соціальної Програми розвитку  фізичної культури і спорту на територіальної  селищної  ради на 2021рік»"

 

11 Рішення №109 "Про внесення зміни до рішення Новопразької селищної ради  № 63 від 22 грудня 2020року «Про затвердження Програми  соціального-економічного розвитку Новопразької  селищної  територіальної громади на 2021рік»"

 

12. Рішення №110"Про внесення змін до рішення Новопразької селищної ради № 64 від 22.12.2020 року «Про бюджет Новопразької селищної  територіальної громади на 2021 рік»"

 

13.Рішення №111 "Про прийняття залишку коштів бібліотечних закладів з спеціального фонду"

 

14. Рішення №112 "Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  (на місцевості)"

 

15. Рішення №113 "Про припинення права користування на земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадянам селища"

 

16. Рішення №114 "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам селища для городництва із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага"

 

17. Рішення №115 "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду для  городництва із земель запасу комунальної власності за межами населеного пункту"

 

18. Рішення №116 "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду для городництва із земель запасу комунальної власності за межами населеного пункту"

 

19. Рішення №117"Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби із земель не наданих у власність або постійне користування в межах селища Нова Прага"

 

20. Рішення №118 "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для передачі в оренду громадянам для сінокосіння та випасання худоби із  земель запасу комунальної власності  за межами населених пунктів"

 

21. Рішення №119 "Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Тимченку В.В.

 

22. Рішення №120 "Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки для  будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Баглію П.П."

 

23. Рішення №121 "Про затвердження проекту землеустрою та передачу безоплатно у власність земельної ділянки  для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  Скрипкі В.О."

 

24. Рішення №122 "Про  надання у власність земельної частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  Кабічкіній О.М."

 

25. Рішення №123 "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства"

 

26. Рішення №124 "Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства"

 

26. Рішення №125 "Про надання дозволу ТОВ  «УкрАгроКом» на передачу  земельних ділянок комунальної власності  в суборенду"

 

27. Рішення №126 "Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності"

 

28. Рішення №127 "Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності та передачу її в оренду іншому землекористувачу"

 

29. Рішення №128 "Про реєстрацію права комунальної  власності на земельні ділянки"

 

 

Рішення сесії №43-14/7 | Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь