НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Засідання комісії з захисту прав дітей

Дата: 29.01.2021 11:55
Кількість переглядів: 486

 

У вересні 2020 року відбулось чергове засідання комісії з захисту прав дітей Новопразької селищної ради, на якому були розглянуті питання про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини та про неналежне виконання батьківських обов’язків  щодо виховання та утримання малолітніх дітей.

У засіданні брали участь начальник служби у справах дітей Новопразької селищної ради, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальник відділу освіти, молоді, спорту, охорони здоровя, культури та соціального захисту населення, старости старостинських округів, поліцейські офіцери громади, представники закладів освіти, охорони здоров’я та інші члени комісії.

Комісія розглянула питання з приводу доцільності позбавлення батьківських прав та надала рекомендації для прийняття рішення виконавчому комітету Новопразької селищної ради, як органу опіки та піклування, про надання висновку щодо доцільності позбавлення батьківських прав.

Відносно питання про неналежне виконання батьківських обов’язків  щодо виховання та утримання малолітніх дітей було запрошено батьків малолітніх дітей на засідання комісії. В ході засідання вони мали змогу надати пояснення щодо ситуації, яка трапилась в сім’ї. Їм були надані рекомендації відносно виховання та утримання малолітніх дітей комісією з захисту прав дитини. Також батьки отримали офіційне попередження про невиконання батьківських обов’язків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь