НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької громади з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2021 08:43
Кількість переглядів: 508

Фото без опису

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні, 22 січня, ми відзначаємо День Соборності України. Понад сто років тому у цей день Західна та Східна Україна підписали історичний документ, який став символом прагнення українського народу до національної єдності.

Тоді, у важкі роки революцій та державної невизначеності, Акт злуки продемонстрував бажання українців жити у своїй, єдиній та самостійній державі. Сьогодні свято Соборності України постає перед нами у новому світлі. Минуло століття, і хоча нині Україна — незалежна держава, однак нас все так же наполегливо намагаються роз’єднати — політики, скептики, прихильники антинаціональних ідей та старих радянських ідеалів.

Однак ми завжди маємо пам’ятати, що єдина країна — це не пусті слова. Наші предки боролися не за ідею, а за можливість для нас з вами творити своє майбутнє так, як ми того прагнемо, а не по волі чужих правителів. А це можливо лише в єдності — від громади до всієї України. Лише разом ми зможемо збудувати сильну, розумну, сучасну Україну.

Тож нехай у кожній родині та в усій Новопразькій громаді панує мир, добробут, злагода і взаєморозуміння. Разом ми — сила! З Днем Соборності!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь