НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Дочекалися: у Пантазіївці встановили стільникову вежу

Дата: 18.01.2021 07:07
Кількість переглядів: 852

Фото без опису

П’ятнадцять років чекала Пантазіївка на якісний мобільний зв’язок. Зрештою амбітний проєкт вдалося реалізувати у складі Новопразької громади — у селі запрацювала потужна стільникова вежа.

Стільникову вежу встановила компанія Vodafone. Вона сягає 40 метрів у висоту та має чотири ретранслятори, котрі роздають сигнал у різні напрямки. Радіус охоплення мобільним зв’язком — близько 20 кілометрів.

Фото без опису
 

Облаштування стільникової вежі у Пантазіївці — довгоочікуваний і вкрай необхідний для громади проєкт. Жителі Пантазїівки про якісний мобільний зв’язок раніше лише мріяли: щоб зателефонувати по мобільному, сигнал треба було ще «спіймати».

Питання щодо встановлення стільникової вежі у селі порушували ще у 2006 році. Однак воно постійно відкладалося, і люди залишалися без мобільного зв’язку. З утворенням Новопразької ОТГ нове керівництво почало шукати шляхи вирішення проблеми.

Зрештою наполегливі звернення влади громади до компанії Vodafone, постійна підтримка та допомога в організації робіт зі встановлення стільникової вежі, у подоланні бюрократичних перепон під час реалізації проєкту, дозволили досягти бажаного результату. Стільникова вежа засвітилась вогнями та дає гарний сигнал.

Фото без опису

«Хочу подякувати компанії Vodafone, яка все-таки наважилася на будівництво стільникової вежі у Пантазіївці. Ми добре розуміли, задумуючи цей проєкт, що економічна доцільність встановлення такого обладнання у невеликому селі незначна. Однак покращення комфорту жителів — один зі стратегічних пріоритетів громади.

Велика заслуга у втіленні цього проєкту належить старості Пантазіївського старостинського округу. Володимир Іванович Кутинець буквально жив стільниковою вежею увесь час, що її встановлювали. Опікувався, допомагав представникам компанії з технікою за необхідності, вирішував організаційні питання. Пантазіївці пощастило з керівником. А я вдячний, що маю таких помічників», — зазначив голова Новопразької громади Богдан Куруп.

Фото без опису

До речі, пощастило не лише жителям Пантазіївського старостинського округу: хороший сигнал Vodafone матимуть відтепер і водії на відрізку автошляху державного значення М-04 (Знам’янка-Луганськ-Ізварино), куди сягає дія сигналу зі стільникової вежі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь