НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Тарифи: Новопразька рада зібралася на позачергову сесію

Дата: 16.01.2021 16:55
Кількість переглядів: 789

16 січня Новопразька селищна рада зібралася на позачергову сесію з приводу тарифів на комунальні послуги. Питання, яке турбує всю Україну, не залишилось осторонь уваги народних обранців Новопразької громади.

На сесії депутати Новопразької селищної ради підтримали звернення до Президента України, Верховної Ради України, депутатів Верховної Ради України щодо неприпустимості підвищення цін на електроенергію, природний газ та інші комунальні тарифи для населення.

Депутати Новопразької селищної ради у своєму зверненні висловили занепокоєння ситуацією, що склалася. За їхніми словами, сьогочасна складна епідеміологічна ситуація та економічна криза, викликані пандемією коронавірусу, ведуть до збитків населення, зниження реальних прибутків підприємців та зубожіння людей.

За таких умов, вважають депутати Новопразької селищної ради, підвищення цін на електроенергію, природний газ та інші житлово-комунальні послуги перетворюються на чинник дестабілізації ситуації в Україні та ведуть до зростання соціальної напруги.

Тому Новопразька селищна рада звернулася до Президента України з проханням вжити невідкладні заходи задля припинення зростання цін.

До Верховної Ради народні обранці Новопразької громади звернулися з проханням розглянути питання мораторію на підвищення цін на комунальні послуги в Україні.

Звернулися новопразькі депутати також і до Кабміну – із закликом переглянути свої рішення щодо скасування пільгового тарифу на електроенергію та проханням відмовитися від наміру подальшого підвищення тарифів.

Звернення підтримали одноголосно усі присутні на засіданні депутати Новопразької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь