НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької громади з Новим роком

Дата: 31.12.2020 16:39
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

Шановна громадо!

За кілька годин ми зустрічатимемо новий рік. Мабуть, кожен із нас чекає 2021-й так, як не чекав жоден інший. Складним видався рік, що минає. Неочікуваний і підступний вірус увірвався у життя всієї планети й повністю змінив його. Він змусив нас сидіти вдома, щоб не підхопити інфекцію. Відмовитися від зустрічей із друзями та рідними, щоб не заразити один одного. Скасовувати плани та свята, щоб не розповсюджувати хворобу. Та навіть більше — вірус лишив нас можливості вільно дихати. А найгірше те, що коронавірус змусив нас боятися, і цей страх за власне майбутнє та майбутнє наших дітей ще довго триматиме світ у напрузі.

Однак саме коронавірус змусив нас зупинитися і поглянути на навколишній світ трохи іншими очима. Ми так звикли до повсякденних турбот і шаленого ритму, який диктує сьогодення. Та опинившись на карантині, ми зрозуміли, що зовсім не ця буденність є найціннішим у житті. Коронавірус показав, як легко можна втратити все, і навчив цінувати прості речі — здоров’я, любов близьких, спілкування з друзями, можливість піти в улюблене місце чи поїхати на відпочинок.

Разом з тим 2020-й рік, попри карантин та вірус, був для Новопразької громади доволі активним. Ми багато встигли зробити. Новопразька громада у цьому році стала ще трохи світлішою, дороги — рівнішими, вулиці — чистішими, а школи та садочки — затишнішими. У 2020-му році ми всі стали сильнішими.

У переддень Нового року хочу побажати кожному малому та дорослому жителю Новопразької громади здійснення найзаповітніших мрій. Нехай у ваших сім’ях завжди панують злагода та добробут. Хай прийдешній рік принесе стабільність, добробут та упевненість у завтрашньому дні. Нехай новий рік подарує вам радість, а Новопразькій громаді — найкращі можливості для розвитку та процвітання. Здоров’я усім нам! З прийдешнім!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь