НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

У Новопразькій громаді затвердили бюджет на 2021 рік

Дата: 22.12.2020 18:59
Кількість переглядів: 753

Фото без опису

Депутати Новопразької селищної ради затвердили бюджет громади на наступний рік та низку програм для її розвитку. 22 грудня відбулася чергова сесія Новопразької селищної ради восьмого скликання.

Бюджет Новопразької громади на 2021 рік депутати ухвалили у сумі 73 290 925 гривень. Затвердили також програму соціально-економічного розвитку на наступний рік, програми з благоустрою, розвитку освіти, культури та спорту, одноразової матеріальної допомоги жителям, соціального захисту та підтримки учасників АТО-ООС, цивільного захисту та допризовної підготовки юнаків, програму з підвищення управління активами Новопразької селищної ради тощо.      

Депутати внесли зміни до положення про відділи Новопразької селищної ради та створили сектор економічного розвитку та інвестицій. Він комплексно сприятиме розвитку соціально-економічного та культурного потенціалу громади.

У громаді створили новий комунальний заклад – «Новопразька публічна бібліотека» - затвердили його статут та структуру. Заклад об’єднає в єдину самостійну систему усі бібліотеки Новопразької громади.

Депутати ухвалили положення про оренду майна Новопразької громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна. У положенні визначили, які об’єкти можуть надаватися в оренду, хто має право орендувати комунальне майно та надавати його в оренду, які повноваження мають органи місцевого самоврядування щодо оренди комунального майна.

На сесії затвердили структуру та чисельність апарату Новопразької селищної ради, її виконавчих органів на 2021 рік, а також низку штатних розписів: Новопразької публічної бібліотеки, дошкільних навчальних закладів, Новопразької дитячої музичної школи, місцевої пожежної команди, закладів культури громади, фінансового відділу та усієї Новопразької селищної ради.

Близько половини питань порядку денного сесії склали земельні проєкти рішень. Депутати погодили дозволи на виготовлення та розробку технічної документації, проєктів землеустрою. Передали безоплатно у власність земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд, для ведення особистого господарства. Надали у власність земельні паї для ведення сільськогосподарського виробництва.

69 питань загалом розглянули депутати Новопразької селищної ради на черговій сесії. Усі проєкти рішень знайшли підтримку народних обранців.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь