НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Регламент, програма і допомога: новий виконком розпочав свою роботу

Дата: 15.12.2020 18:45
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

15 грудня відбулося перше засідання виконавчого комітету Новопразької селищної ради восьмого скликання.

Для організації подальшої роботи на засіданні перш за все затвердили регламент роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Новопразької селищної ради. Цей документ регулює склад та повноваження, організацію роботи та звітування, порядок підготовки та проведення засідань виконкому, режим роботи виконавчих органів влади. Другим рішенням виконком Новопразької селищної ради ухвалив план своєї роботи на 2021 рік.

Окремим рішенням члени виконкому затвердили графік особистого прийому жителів головою Новопразької громади, заступниками голови, секретарем  селищної ради, керуючим справами виконавчого комітету та старостами Пантазіївського і Шарівського старостинського округів.

Два переліки видів громадських робіт на наступний рік затвердили члени виконкому. Перший  - це список робіт з благоустрою території Новопразької громади, впорядкування місць поховання, догляду за літніми людьми, будівельних, підсобних та інших видів робіт, до яких можуть залучати безробітних. Другий перелік — це суспільно-корисні завдання для правопорушників, яких суд зобов’язав відпрацювати на користь громади. У цей список потрапили роботи з благоустрою, які не потребують особливих навичок, наприклад, підмітання вулиць, завантаження сміття та косіння трави.

Ухвалили на засіданні важливу програму, яка дозволить ефективніше управляти активами Новопразької громади. Зокрема, завдяки цій програмі можна буде виявити, обстежити безхазяйну нерухомість на території громади та передати її офіційно у комунальну власність ОТГ. Те саме стосується відумерлої спадщини, яка не має спадкоємців, але може відійти на баланс громади. Після оформлення подальшу долю нерухомості вирішуватиме депутатська комісія Новопразької селищної ради. У програмі також детально прописані заходи щодо приватизації майна, житла, реєстрації прав на майно та багато інших питань, які допоможуть впорядкувати власність Новопразької громади. Програма з підвищення ефективності управління активами Новопразької ОТГ розрахована на 2021-2023 роки. Окрім виконкому, її мають затвердити депутати Новопразької селищної ради.

Фото без опису

Відповідно до програми підтримки учасників АТО та їхніх сімей троє жителів громади за рішенням виконкому отримають грошову допомогу. Виділили кошти і дев’ятьом жителям, які потребують термінової фінансової підтримки на лікування.

З нагоди Дня ліквідатора виконком ухвалив надати грошову допомогу також учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕC та постраждалим від тієї аварії. 55 жителів громади отримають кошти за цим рішенням.

11 проєктів рішень загалом розглянув виконавчий комітет Новопразької селищної ради на своєму засіданні. Усі питання отримали підтримку виконкому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь