НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Молоді таланти на Міжнародному багатожанровому інтернет-фестивалі-конкурсі "Samocvity - Online"

Дата: 11.12.2020 10:53
Кількість переглядів: 780

 

       В листопаді-грудні 2020 року у м. Львові проходив V Міжнародний багатожанровий інтернет-фестиваль-конкурс "Samocvity - Online", в якому взяли участь понад  300 солістів та ансамблів малих форм (дуети, тріо, квартети) і близько 160  колективів з різних міст нашої країни: Одеси, Маріуполя, Моршина, Тернополя, Миколаєва, Львова, Харкова та з країн Європи: Польща, Білорусь, Казахстан.

      Учасники представляли  свої творчі роботи в хореографічному, вокальному, інструментальному жанрах, театральному мистецтві, фольклорі та інших жанрах. Професійне журі переглянуло всі представлені відеоролики і визначило переможців по вікових категоріях та жанрах. 

       Серед учасників фестивалю-конкурсу в номінації «Інструментальна музика, фортепіано (солісти, ансамблі), були учні Новопразької дитячої музичної школи Приютівської філії. Фортепіанний ансамбль у складі Кузьменко Іллі та Кузьменко Єсфіри, викладач Ткачова Е.В., здобув перемогу і зайняв І місце.

Фото без опису

       Переможці отримали цінні нагороди, медалі, дипломи. Перемоги наших учнів  ще раз підтверджують, що талант та прагнення творити і працювати не залежить від обставин та ситуацій! Ми вітаємо з перемогою і бажаємо всім здоров'я, терпіння, творчих злетів та наснаги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь