НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької громади з Міжнародним днем волонтера

Дата: 05.12.2020 10:00
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні у світі відзначають Міжнародний день волонтера. Це свято тих, кому небайдуже, хто віддає своє серце, час і сили, щоб допомогти іншим.

Наша країна має потужний волонтерський рух. Неоголошена війна на сході підняла тисячі українців на допомогу нашим військовим. Коронавірусна пандемія цього року покликала волонтерів підтримувати медиків, які борються з небезпечною хворобою. Та й до важких подій та випробувань небайдужі жителі у різних куточках України допомагали та допомагають тяжкохворим, талановитим дітям, літнім людям, тваринам — усім, кому ця допомога потрібна.

Волонтери — це велика сила українського народу. Ці люди увібрали найкращі риси українського характеру: співчуття, щедрість душі, готовність підтримати та добре серце.

Новопразька громада теж має волонтерів, які готові завжди прийти на допомогу, які давно і постійно підтримують українських бійців у зоні ООС, не чекаючи на подяку чи винагороду.

Я вітаю щиро кожного волонтера, який має велике серце і вміє дарувати частину свого тепла тим, хто цього потребує! Вітаю тих, хто не словом, а ділом доводить, що людяність і доброта здатні змінювати світ. Бажаю вам здоров’я, наснаги та витримки у вашій нелегкій справі. Зі святом!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь