НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Сонячне дитинство: у громаді обрали переможця бюджету участі

Дата: 27.11.2020 08:08
Кількість переглядів: 1207

Фото без опису

У Новопразькій громаді підсумували результати конкурсу громадських проєктів у рамках бюджету участі. Перемогу здобула ініціатива під назвою «Сонячний промінь дитинства».

Проєкт–переможець отримав найбільшу підтримку серед жителів громади. Голосування у конкурсі тривало майже місяць у приміщеннях Новопразької селищної ради та Пантазіївського і Шарівського старостинського округів.

На конкурс у рамках Бюджету участі цьогоріч подали чотири проєкти з благоустрою громади. Більшість ініціатив стосувалася облаштування зон відпочинку для дорослих та дітей. Проєкт «Сонячний промінь дитинства» значно обігнав своїх конкурентів та набрав 115 голосів жителів Новопразької громади.

У рамках проєкту планують обладнати зону відпочинку для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Це буде ігровий майданчик, де діти з батьками зможуть відпочити та провести весело час на свіжому повітрі. На майданчику автори ініціативи встановлять гірку, пісочницю, гойдалку–балансир «Малятко», карусель «Малюк» та підвісну двомісну гойдалку.

Сонячне дитинство для малечі хочуть створити у Новій Празі, на вільному місці по вулиці Садовій 118, між Новопразьким будинком культури № 2 та Новопразькою ЗШ І-ІІ ст.

На втілення проєкту необхідно 40 639 гривень. Профінансують ініціативу у рамках бюджету участі з бюджету Новопразької громади 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь