НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької ОТГ зі Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2020 08:53
Кількість переглядів: 554

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні ми відзначаємо Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це свято творчості, натхнення і таланту.

Мабуть, кожен із нас милувався прекрасними картинами, захоплювався чарівним голосом виконавців, не міг відвести очей від дивовижних виробів народних умільців. Творчість — це те, що змушує нас зупинитися у нестримному русі повсякденності, по іншому поглянути на навколишній світ, і дарує неймовірні емоції.

Саме такі творчі й активні працівники культури та народні майстри живуть у Новопразькій громаді. Вони дарують нам свято і відчуття прекрасного, створюють навколо себе особливу атмосферу, яка здатна надихнути у найскладніші часи.

Знаю, Новопразька громада має багато талановитих співаків, майстрів народної творчості, музикантів, які відомі далеко за межами нашої громади та прославляють її на всю Україну. Ми пишаємося нашими талантами.

Щиро вітаю працівників культури та майстрів народного мистецтва зі святом! Ви – та яскрава родзинка нашої громади, яка прикрашає і робить її унікальною та неповторною. Бажаю, щоб кожен день приносив вам натхнення. Добробуту, здоров’я та родинного затишку. Зі святом!  

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь