НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької громади з Днем селища Нова Прага

Дата: 14.10.2020 09:39
Кількість переглядів: 982

Фото без опису

Шановні жителі селища Нова Прага!

Сьогодні святковий день для кожного, хто народився, виріс, працює або переїхав жити до Нової Праги. Сьогодні свій 292 день народження відзначає серце Новопразької громади — селище Нова Прага. Я вітаю кожного, хто гордий називати себе новопражцем.

Нова Прага — особливе селище, зі своєю самобутньою культурою, багатою історією, міцним козацьким характером і неповторним колоритом.

Від козацьких часів і до сьогодення Нова Прага була і залишається землею, яка дає світу працьовитих, талановитих і щедрих душею людей. Тут народилися обдаровані художники, вчителі, письменники, військові, краєзнавці та народні майстри. Тут народжуються люди, які своєю щоденною кропіткою працею, своїм розумом, любов’ю до рідного краю, допитливістю і наполегливістю невпинно рухають нашу громаду вперед.

За свою довгу історію Нова Прага пережила багато нелегких, але яскравих сторінок. І ось уже понад 2 роки пише нову — історію центру об’єднаної територіальної громади. Ця історія ще така коротка, але вже сповнена чималою кількістю великих і малих подій, чудових заходів та перспективних починань. І я впевнений, зусиллями кожного з нас ця сторінка буде цікавою, модерновою та успішною.  

Бажаю Новій Празі розвитку, процвітання та достатку, а всім нам миру, добра та віри у власні сили. З днем народження, Нова Праго!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь