НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Звернення голови Новопразької громади щодо обмеження масових заходів

Дата: 09.10.2020 16:03
Кількість переглядів: 1193

Фото без опису

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні ми з вами мусимо боротися з безжалісним і надзвичайно сильним  ворогом, який не шкодує нікого та не погоджується на компроміси, — з коронавірусом. Щодня в Україні фіксують нові антирекорди, а стрічки новин рясніють невтішною статистикою інфікованих по всьому світу.

Кіровоградщину теж не оминула ця небезпечна хвороба. 8 жовтня на території області підтвердили 28 нових випадків захворювання на коронавірус, і найгірше те, що 22 з них — зовсім поруч, в Олександрії.

Через загострення епідемічної ситуації у країні обласна комісія ТЕБ та НС ухвалила рішення про тимчасову заборону масових заходів на Кіровоградщині, намагаючись уникнути стрімкого поширення коронавірусу в регіоні. Заборона набула чинності 9 жовтня.

Ця звістка особливо не на часі для нашої громади сьогодні. 14 жовтня свій день народження святкуватиме серце Новопразької ОТГ  — селище Нова Прага. У цей день ми також вітаємо наших захисників, які оберігають кордони та незалежність України. Це мало бути яскраве свято. Ми підготували багато поздоровлень, розваг та подарунків для жителів громади. Однак здоров’я кожного з вас — найважливіше. Тому ми скасовуємо масові заходи у Новопразькій громаді на свята.

Впевнений, кожен з вас знайде безпечний спосіб 14 жовтня привітати наших захисників — телефоном, онлайн чи у родинному колі. Але будьте обережні, використовуйте засоби індивідуального захисту, тримайте соціальну дистанцію та намагайтеся уникати людних місць.  

Переконаний, міцний характер та козацький дух, якими здавна славиться Нова Прага, допоможуть нашій громаді гідно пережити скрутні часи. Бережіть себе! Здоров’я усім нам!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь