НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Фінансові питання: новопразький виконком виділив допомогу атовцям

Дата: 08.10.2020 21:21
Кількість переглядів: 806

Фото без опису

Виконавчий комітет Новопразької селищної ради розглянув одразу кілька важливих фінансових питань та змінив склад опікунської ради громади. Засідання виконкому відбулося 8 жовтня у багатофункціональній залі музичної школи.

Члени виконкому ухвалили рішення виплатити із селищного бюджету допомогу  учасникам бойових дій та членам сімей загиблих учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет, територіальну цілісність України та  брали безпосередню участь в АТО, ООС. Фінансову підтримку від громади отримають 52 ветерани та 3 сім’ї загиблих учасників АТО. Допомогу нададуть до Дня захисника України.

Одноразову грошову допомогу від громади за рішенням виконкому отримає також житель Новопразької ОТГ на лікування онкозахворювання.

На своєму засіданні виконком розглянув виконання бюджету Новопразької селищної ради за 9 місяців 2020 року. Проаналізувавши доходи та видатки головного кошторису громади, члени виконкому вирішили винести звіт про виконання бюджету за 9 місяців на затвердження Новопразької селищної ради.

Окремим рішенням також внесли зміни до положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Новопразької селищної ради та скоригувати її склад.

На розгляд виконкому виносили 5 питань. Усі отримали схвальне рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь