НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Стихійне сміття: новопразькі комунальники прибрали сміттєзвалище

Дата: 03.10.2020 15:45
Кількість переглядів: 956

Новопразьким комунальникам доводиться боротися не лише зі сміттям, але й з людською байдужістю до стану довкілля. Так, у п’ятницю, 2 жовтня, працівники Новопразького комунального підприємства ліквідували величезне стихійне сміттєзвалище у центральній садибі громади.

Несанкціоноване нагромадження сміття прибрали по вулиці 1-го Травня. Сюди жителі селища зносили увесь непотріб: скло, пластик, залишки будівельних матеріалів, рештки городництва та навіть попіл, який залишався від пічного опалення.

Працівники Новопразького комунального підприємства, використовуючи автогрейдер і трактор, зібрали сміття та вивезли його на сміттєзвалище. Також за допомогою техніки повирубували чагарники та суху траву, розчистили та привели до ладу захаращену територію.

 

 

 

Наразі комунальники продовжують упорядкування Новопразького сміттєзвалища, щоб підготувати його до активної роботи сміттєвоза.

Нагадаємо, Новопразьке комунальне підприємство перемогло у конкурсі на надання послуг із вивезення твердих побутових відходів у селищі Нова Прага, селах Шарівка та Пантазіївка і зараз займається укладанням договорів із жителями для організації систематичного вивезення сміття.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь