НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Виборам бути: депутати громади ухвалили виборче фінансування

Дата: 01.10.2020 16:05
Кількість переглядів: 602

Депутати Новопразької селищної ради внесли зміни до бюджету Новопразької ОТГ і тим самим затвердили фінансування на проведення місцевих виборів у громаді. Відповідне рішення депутати ухвалили на позачерговій сесії Новопразької селищної ради у четвер, 1 жовтня.

Новопразька селищна рада отримала з державного бюджету цільову субвенцію на проведення виборів депутатів місцевих рад та селищного голови. Кошти у сумі 590 820 гривень рішенням депутатів направлять на організацію виборчого процесу у Новопразькій громаді.

Отримані від держави кошти призначені для забезпечення усіх етапів підготовки та проведення місцевих виборів 2020 року у Новопразькій громаді. Зокрема, передбачене фінансування на заробітну плату членів виборчих комісій, друк бюлетенів, оснащення виборчих дільниць необхідними матеріалами для роботи та інше.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня 2020 року. Жителі Новопразької ОТГ обиратимуть депутатів Новопразької селищної ради, Новопразького селищного голову, депутатів Олександрійської районної ради та депутатів Кіровоградської обласної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь