НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької громади з Міжнародним днем людей похилого віку

Дата: 01.10.2020 10:00
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

Шановні жителі Новопразької громади!

Сьогодні увесь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку. Це поважне і добре свято встановила у 1991 році Організація Об’єднаних Націй, щоб нагадати кожному з нас, що своїм сьогоденням ми завдячуємо  представникам старшого покоління і маємо шанувати їхні здобутки.

У своєму повсякденному житті ми часто забуваємо, що літній вік — це не хвороба, не вирок і не причина бути самотніми, забутими чи одинокими. Сьогодні літні люди по всьому світу мають можливості для навчання, спілкування та зустрічей. На жаль, Україна поки що не досягла того рівня, щоб наші пенсіонери могли вільно подорожувати чи займатися улюбленим хобі, не турбуючись про життєві проблеми. Але і в Україні літні люди мають можливість зустрічатися у компаніях однодумців, проводити разом час, відвідувати так звані університети третього віку. А ми маємо допомагати й піклуватися про них. І цей день — чудова нагода зайвий раз відвідати рідних дідуся і бабусю чи порадувати зовсім незнайому літню людину.

Я знаю, у Новопразькій громаді живе багато розумних, талановитих, добрих та працьовитих літніх людей. Вони можуть поділитися досвідом, дати мудру пораду, направити на вірний шлях та розповісти багато життєвих історій, які неодмінно стануть в пригоді. Треба тільки уважніше слухати та кожному з нас приділяти більше уваги людям похилого віку.

У цей день я бажаю усім літнім людям Новопразької громади здоров’я, добробуту, уваги, тепла та затишку, миру та гідної старості. Дякую вам за вашу працю та вашу мудрість! Зі святом!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь