НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Привітання голови Новопразької громади зі Всеукраїнським днем бібліотек

Дата: 30.09.2020 09:59
Кількість переглядів: 699

Шановні бібліотекарі Новопразької громади!

Щиро вітаю вас із професійним святом — Всеукраїнським днем бібліотек.

У всі часи бібліотеки були скарбницями культури та найкращих зразків людської мудрості, зберігали надбання світової цивілізації. Сьогодні, в епоху інноваційних технологій та невпинної діджиталізіації, бібліотекам важко боротися з численними гаджетами за увагу читача. Але бібліотеки та бібліотекарі виконують те, що не здатен зробити жоден комп’ютер, — відкривають читачам шлях до книги — джерела споконвічної мудрості та знань. Бібліотекарі Новопразької громади вчать своїх читачів не просто знаходити необхідну інформацію, а любити книгу і насолоджуватися читанням. 

Знаю, бібліотекарі Новопразької громади щиро вболівають за своїх читачів, прагнучи, щоб бібліотеки були сучасними та новітніми. Вони зберігають традиції та постійно удосконалюють свої послуги, дають можливість читачам познайомитися з країнами світу та культурою рідного краю, вивчати іноземні мови та знаходити відповіді на запитання з усіх сфер життя. А ще бібліотеки нашої громади стали приємним місцем зустрічі та спілкування справжніх поціновувачів книги.

У цей святковий день я бажаю процвітання нашим бібліотекам, а бібліотечним працівникам — натхнення, міцного здоров’я, достатку, вдячних і допитливих читачів. Миру, щастя і добробуту! Зі святом!

Богдан Куруп, голова Новопразької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь