НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Час робити добрі справи: у громаді стартував щорічний конкурс

Дата: 22.09.2020 08:54
Кількість переглядів: 796

Фото без опису

«Добра справа» 2019 року

У Новопразькій громаді оголошений конкурс на кращу корисну справу на території селища Нова Прага «Добро починається з тебе». Конкурс організували з нагоди Дня селища, який відзначатимуть 14 жовтня.

Конкурс «Добро починається з тебе» — це чудова можливість спрямувати свої сили, креативність і активну життєву позицію на користь рідного селища. Взяти участь у ньому може будь-хто: трудові колективи, громадські організації, активні новопражці, ініціативні групи громадян.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно обрати один з об’єктів загального користування й облаштувати його так, щоб він став ще кращим. «Доброю справою»  може бути упорядкування територій, ремонт чи встановлення лавок, оздоблення куточка селища квітами, деревами, декоративними рослинами, або ж будь-яка інша креативна ідея, яка прикрасить Нову Прагу.

Спеціальне журі оцінить «добрі справи» й визначить переможців конкурсу. Для цього необхідно подати заявки до Новопразької селищної ради.

Важливі етапи:

  • 21 вересня – 5 жовтня – подайте заявку на участь у конкурсі «Добро починається з тебе»;
  • до 9 жовтня – реалізуйте проєкт та надайте конкурсній комісії фото у форматі «до/після»;
  • 14 жовтня – перемагайте й отримуйте нагороди від Новопразької селищної ради та подяку від односельців.

Всі подробиці конкурсу, умови участі, вимоги до виконання робіт, що можна та не можна робити під час облаштування селища, а також критерії оцінювання проєктів шукайте за посиланням — у Положенні про проведення конкурсу «Добро починається з тебе» у 2020 році.

Долучайтеся! Нова Прага чекає на ваші добрі справи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь