НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Поза чергою: новопразькі депутати дали «зелене світло» вивезенню сміття

Дата: 18.09.2020 19:25
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

У Новопразькій громаді будуть вивозити сміття, централізовано та системно. Депутати Новопразької селищної ради на позачерговій сесії затвердили протокол конкурсної комісії, а разом з ним і виконавця послуги із вивезення твердих побутових відходів в селищі Нова Прага, в селах Шарівка та Пантазіївка. Підписавши відповідний договір, 12 місяців відходи буде вивозити Новопразьке комунальне підприємство. Звісно, після укладання договорів на вивезення сміття із жителями громади.

Не менш важливе питання ХХХV позачергової сесії стосувалося екології. Народні обранці внесли зміни до положення про Фонд охорони навколишнього середовища Новопразької ОТГ.  Відтепер за допомогою цього Фонду громада має можливість проводити реконструкцію гідротехнічних споруд, розташованих на її території.

Депутати підтримали зміни до Програми економічного і соціального розвитку Новопразької ОТГ та до бюджету громади. Зокрема, виділили кошти із селищного бюджету на поточний ремонт Гаївського селищного будинку культури та поточний ремонт двох дитсадків — ДНЗ «Сонечко» та ДНЗ «Журавлик». Ухвалили фінансування для забезпечення житлом дітей–сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у розмірі 683 тисяч гривень. Окрім того, Новопразька громада отримала додаткову освітню субвенцію у розмірі 304 400 гривень на оплату праці педагогів.

На позачерговій ХХХV сесії розглянули 4 питання, які потребують нагального рішення Новопразької селищної ради. Усі проєкти знайшли підтримку депутатів.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь