НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Запрошуємо заклади торгівлі приєднатись до пілотного проекту монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»

Дата: 17.09.2020 11:02
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

Із 01 вересня 2020 починає працювати новий механізм отримання грошової компенсації одноразової допомоги пакунок малюка.

Міністерство соціальної політики України із 01 вересня 2020 року розпочало реалізацію пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», яким передбачено надання замість натуральної допомоги «пакунок малюка» цільової грошової компенсаційної в розмірі 5 тис. гривень. Відтепер у батьків є право обирати, що для їх малюка є необхідним: чи потрібен їм одяг, якщо в них вже є діти, особливо діти які мають маленьку різницю у віці, або якщо дитина має алергію і їй не підходять засоби, передбачені у натуральній формі пакунку.

Даний пілотний проект запроваджено постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2020 року №744 «Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Міністерство соціальної політики України запрошує заклади торгівлі та інтернет-магазини приєднатись до пілотного проекту монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». Публічний договір для приєднання закладів торгівлі до проекту монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» для породіль за спеціальною соціальної карткою розміщено на сайті Міністерства соціальної політики України за посиланням: https://www.msp.gov.ua/content/pakunok-malyuka.html 

Алгоритм дій для закладів торгівлі, які виявили бажання співпрацювати,  зазначено в інфографіці.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь