НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Заходи соціального захисту населення у січні – серпні 2020 року

Дата: 16.09.2020 11:02
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

 

Ситуація на ринку праці м. Олександрії та Олександрійського району характеризується постійним попитом на працівників сфери торгівлі та послуг (17,6%), менеджерів та професіоналів (31,6%), робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (4,1%), кваліфікованих робітників з інструментом (10,4%), фахівців (22,3 %), та найпростіші професії (14%).

 

Станом на 1 вересня  2020 року на обліку в центрі зайнятості перебувало 3,2 тис. осіб, з яких 64,5 % складали жінки, 32,7 % – молодь віком до 35 років, кожен четвертий   належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, 22,3 % зареєстрованих безробітних були сільськими мешканцями.

Загалом на обліку в Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості у січні - серпні  2020 року перебувало 5,2 тис. безробітних, з них набули статус безробітного безпосередньо у серпні  місяці – 0,278 тис. осіб.

Протягом  січня  серпня   2020 року за сприяння Олександрійського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 1296 осіб, з них 939 зареєстрованих безробітних громадян. Брали участь у громадських та інших  роботах тимчасового характеру – 319 осіб; проходили професійне навчання за направленням Олександрійського міськрайонного центру зайнятості – 182 особи.

Станом на початок вересня  2020 року  2,3 тис. осіб отримували допомогу по безробіттю.

Станом на 1 вересня 2020 року кількість вакансій у базі даних Олександрійського міськрайонного центру зайнятості становила - 193. У середньому на одну вакансію претендувало 17 осіб.

На сьогодні затребувані на ринку праці: вчителі закладів загальної середньої освіти, завідувачі лабораторії (освіта), вихователі,  керівники гуртка, головні бухгалтери,  менеджери  (управителі) із збуту, інженери – конструктори, техніки – технологи,  механіки,   молодші медичні сестри, швачки,  кухари,  продавці продовольчих  та непродовольчих товарів,   та інші.

 

Інформацію підготував відділ інформаційних систем

Олександрійського міськрайонного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь