НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Вже скоро: у Новопразькій громаді визначили, хто вивозитиме сміття

Дата: 15.09.2020 15:43
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

Процес організації системного і впорядкованого вивезення сміття у Новопразькій громаді стрімко рухається до свого логічного та успішного завершення. 15 вересня конкурсна комісія визначила виконавця послуг із вивезення твердих побутових відходів в селищі Нова Прага, селі Шарівка та селі Пантазіївка.

Переможцем конкурсу обрали Новопразьке комунальне підприємство. Місцеве КП надало не лише заяву на участь у конкурсі, але й повний пакет документів, які підтверджують наявність спеціалізованого транспортного засобу та працівників, які забезпечуватимуть своєчасне надання послуг із вивезення твердих побутових відходів у громаді.

Слід додати, що Новопразьке комунальне підприємство виявилося єдиним учасником конкурсу на виконання послуг із вивезення сміття. Інших претендентів не знайшлося, хоча конкурс тривав цілий місяць — з 7 серпня до 7 вересня. Оголошення про конкурс було розміщене на сайті Новопразької ОТГ та у газеті «Сільський вісник».

Виконавця послуг із вивезення сміття у Новій Празі, Шарівці та Пантазіївці обирали відповідно до рішення Новопразької селищної ради від 9 липня 2020 року. Тоді депутати вирішили провести відповідний конкурс, обрали комісію, яка цим займатиметься, ухвалили положення про порядок його проведення та конкурсну документацію.

Відтак Новопразька селищна рада на сесії має затвердити протокол конкурсної комісії про визначення переможця конкурсу, а селищний голова — підписати з виконавцем послуги договір на вивезення побутових відходів. Якщо селищна рада погодить результати відбору, Новопразьке комунальне підприємство займатиметься вивезенням сміття з домівок новопражців протягом року, до наступного конкурсу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь