НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Понад 20 літрів фарби: у Новій Празі відбулася акція «КІНО vs СМІТТЯ»

Дата: 14.09.2020 13:10
Кількість переглядів: 1004

Волонтерська акція «КІНО vs СМІТТЯ» («КІНО проти СМІТТЯ») досягла центральної садиби Новопразької громади. У суботу, 12 вересня, новопражці гуртом долучилися до облаштування дитячого майданчику.

До акції приєдналися небайдужі батьки, дідусі, бабусі, які вирішили оновити місце для розваг своїх дітей. Зібралося близько 25 волонтерів. Було багато дітвори, яка намагалася допомогти дорослим навести лад на майданчику.

Прибирали та фарбували дитячий майданчик у самому центрі Нової Праги, біля Співочого поля. Працювали наполегливо, не шкодуючи ні часу, ні сил — аж до настання темряви. На облаштування дитячого майданчику витратили понад 20 літрів фарби різних кольорів.

Цього разу до акції приєдналося комунальне підприємство «Новопразьке». Комунальники замінили прогнилі дошки та зробили для дітлахів нову пісочницю. Протягом тижня, після того, як висохне фарба, до пісочниці завезуть новий пісок.

Увесь час прибирання на майданчику панував гарний і творчий настрій. А по завершенню акції дитячі гойдалки, атракціони та каруселі зусиллями добровольців стали як нові.

 

Найактивніші волонтери вже традиційно отримали відзнаки від організаторів:

  • Володимир Пасенков — «Наймудріший волонтер»;
  • Каріна Малько — «Наймолодщий волонтер»;
  • Любов Щербак — «Сумлінний волонтер»;
  • Анна Колоярцева — «Відповідальний волонтер»;
  • Катерина Піманова — «Найактивніший волонтер».

На пам’ять про акцію учасникам прибирання подарували також сувенірні магніти.

Після гарної роботи на волонтерів чекав не менш гарний відпочинок. Організатори облаштували на Співочому полі кінозал просто неба. Учасники акції переглянули фотографії, зроблені протягом насиченого дня, а потім подивилися мультфільм.

Нагадаємо, що волонтерську акцію «КІНО vs СМІТТЯ» організували представники Новопразької громади, які беруть участь у проєкті «Молодіжний працівник». Навчальна програма «Молодіжний працівник» реалізовується Міністерством молоді та спорту України спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики, Програмою розвитку ООН в Україні та Програмою DOBRE (Децентралізація приносить кращі результати та ефективність).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь