НОВОПРАЗЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА

Кіровоградська область, Олександрійський район

Спартакіада серед органів місцевого самоврядування

Дата: 19.09.2017 16:15
Кількість переглядів: 694

16 вересня у с. Оникієво Маловисківського району проходила обласні змагання серед голів об’еднаних територіальних громад сіл і селищ, сільських та селищних голів і старост, депутатів сільських, селищних і районних рад. 
Збірна Олександрійського району на змаганнях була представлена спортсменами з с. Косівка, сел. Нова Прага с. Недогарки, с. Михайлівка, сел. Приютівка та с. Войнівка.
Після урочистого відкриття змагань та привітальних слів керівників Маловисківського району та сільської голови Оникієво дійство перенеслось на спортивні майданчики. Спортивні змагання тривали цілий день.
Змагання з дартс проводилось серед жінок. На перший погляд це забавні і не складні змагання. Та маленькі дротики виявляються дуже капризні і не піддатливі, впоратись з ними не так-то і легко як здається зі сторони. Тож учасники під легкий жарт уболівальників, та підбадьорення своїх товаришів по команді залюбки змагались в цьому виді спорту. Нажаль кидки нашої учасниці були не завжди влучними – 6 місце в особистому заліку. Хочеться особливо відзначити команду тенісистів, їм не було рівних як у зустрічах в підгрупах так і фінальних зустрічах. У змаганнях серед чоловіків Губарєву Д. Г. сел. Нова Прага та серед жінок. Дудник І. М. сел. Приютівка виграли золоті медалі. У волейболі команди змагалися за коловою системою - збірна команда Олександрійського району була представлена гравцями: с. Недогарки Овчарюк О.М., смт. Нова Праги Бугайов М.В. – капітан команди , Васильков В.С., Мошин Д.О., с. Косівка Горбань О.М. і Байдачний В.В. От же у першій грі нам протистояли суперники з Благовіщенського (колишній Ульянівський) району. Було дуже нелегко наша команда поступилась у першій партії, а друга і третя партія була на нашу користь рахунок 2:1, у другій грі одержали впевнену перемогу над командою Кіровоградського району з рахунком 2:0. В третій грі змагались з господарями змагань командою Маловисківського району, які виявилися сильнішими з рахунком 2:0. Остання гра була за ІІ місце, наші волейболісти не упустили свого шансу перемогли з рахунком 2:0 Соколівську об’еднану територіальну громаду і завоювали срібні медалі. За Олександрійський район у гирьовому спорті виступав Бугайов М.В. з смт. Нова Прага, у сумі вправ з поштовху та ривку зайняв третю сходинку п’єдесталу. Шахи проходили серед чоловіків, наша команда була представлена спортсменом з с. Михайлівка Захарченко В.М. кожна партія була цікавою і захоплюючою, але суперники продемонстрували більш майстерну гру, у особистому заліку - п’яте місце. 
В змаганнях з шашок серед жінок Дудник І. М. сел. Приютівка виграли срібну медаль програла у вирішальні зустрічі суперниці з Кіровоградського району які і стала переможцем. Виступ у змаганнях з більярду команді приніс – 6 місце. По закінченню змагань переможці та призери були нагородженні кубками, медалями та дипломами відповідних ступенів. Участь спортсменів Олександрійського району в обласних змагання серед голів об’еднаних територіальних громад сіл і селищ, сільських та селищних голів і старост, депутатів сільських, селищних і районних рад показали необхідність активізувати фізкультурно-оздоровчу роботу серед сільського населення, більше приділяти уваги проведенню спортивно-масових заходів, розширенню та зміцненню спортивно-матеріальної бази на місцях, більш тісніше працювати з сільськими та селищними радами в напрямку розвитку сільського спорту, залученню молоді до занять спортом, розширенню мережі районної ДЮСШ.
Районна організація ВФСТ “Колос” і учасники змагань, висловлюють велику подяку заступнику голови обласної держадміністрації Коломійцеву А. О. за всебічну підтримку команди Олександрійського району, що дало можливість взяти участь в обласних змаганнях. Депутатам Олександрійського району та голові районної ради Коріненко О.А. за участь у обласних змагання. Начальнику відділу освіти Олександрійської РДА Полтавець О.О. за сприяння у підготовці учасників змагань.
Ю. Котов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь